Briga i ljubavi prema otoku, hrana za naše zdravlje i zdravlje našeg planeta.
nastalo iz želje vraćanja životu i vrijednostima otoka Korčule. Učenje, oživljavanje i oplemenjivanje tradicijskog načina života, gastronomije i brige za naše zdravlje i dobrobit prirode započeli smo maslinarstvom i proizvodnjom ekstra-djevičanskog maslinovog ulja.
Nekonvencionalan, ekološki pristup poljoprivredi koji njeguje bioraznolikost potvrdili smo 2011. godine eko markicom čime smo postali prvi ekološki proizvođači na otoku. U našim maslinicima brojimo preko 100 vrsta biljaka i kultura, a prevladavaju autohtone sorte maslina, voćaka, aromatičnog i ljekovitog bilja, povrtnica i dr. Imanja su smještena na više lokacija u Veloj Luci i Žrnovu, a prostiru se na 2,2 hektara dalmatinskog krajobraza sa stoljetnim suhozidima.
Danas proizvodimo niz tradicijskih delicija kao što su maslinova ulja, vinski ocat, marmelade, rakije, likeri, čajevi, tradicijski slatkiši, biljni i voćni macerati, dr. Uzgajamo sezonske kulture povrća i voća, sakupljamo samoniklo jestivo i ljekovito bilje, uslužujemo i prerađujemo svježe namirnice pomoću tradicionalnih tehnika konzerviranja kako bi se sačuvale kroz cijelu godinu.
Središnji prostor i mjesto susreta s posjetiteljima je ambijentalano Eko Škoj Izletište u Žrnovu. Zamišljeno je kao mjesto druženja, okupljanja, prodaje, kulinarstva, učenja i rada. Tu spajamo poljoprivredu sa ekologijom, tradicionalnosti, kreativnosti i vrhunskom gastronomijom, a posebno je poznato po domaćem kruhu, jelima šarolikog menija koji se prilagođava sezoni i trenutku u kojem jesmo, autohtonim proizvodima s otoka te raznolikim degustacijskim sljedovima.